AGS Records Management Guangzhou

Room 705, R & F Golden Jubilee Business Center, No 5 Fuchang Road, Haizhu District, Guangzhou Guangzhou

Records Management Guangzhou

La AGS Records Management Guangzhou avem grija de documentele dumneavoastra pe intreaga durata de viata a acestora. Avem peste 30 de ani de experienta in managementul documentelor la nivel mondial si oferim servicii profesionale ce garanteaza pastrarea documentelor companiei dumneavoastra in conditii de maxima siguranta.

AGS Records Management Guangzhou face parte din grupul AGS, lider in Managementul documentelor și servicii de arhivare in Europa.

Atat companiile din Romania, cat si din intreaga lume, si-au incredintat catre AGS Records Management Guangzhou cele mai importante documente – de la gestionarea documentelor fizice si arhivarea electronica, pana la distrugerea acestora.

Alegand AGS Records Management Guangzhou, alegeti un lider mondial in managementul documentelor.

Managementul documentelor și servicii de arhivare

AGS Records Management va ofera o gama larga de servicii personalizate pentru a putea raspunde tuturor nevoilor dvs

In calitate de expert in Solutii de Management al documentelor, AGS Records Management va poate sprijinii in toate etapele proiectului dvs. de arhivare: din etapa de analiza, pana la depozitarea lor fizica sau electronica. De asemenea, pentru clientii nostri oferim si solutii de digitalizare pentru documentele istorice sau de patrimoniu, arhivare documente și depozitare arhivă.

Reteaua Noastra Globala

AGS Records Management ofera servicii de arhivare de inalta calitate si personalizate, oriunde in lume.
AGS Branch Map

De la infiintarea sa din 1987, compania AGS Records Management s-a extins an de an si este prezenta acum in intreaga lume.

Cu 147 de locatii, in 100 de tari din Europe, Asia si Africa, Grupul AGS are una dintre cele mai mari retele din industrie.

Găsește-ți sucursala
Contact