Scanarea Documentelor si Obiectelor de Patrimoniu

Conservarea obiectelor de arta si patrimoniu a devenit o urgenta datorita degradarii permanente. AGS Records Management are ani de experienta in scanarea documentelor si obiectelor de patrimoniu si cunoaste importanta pastrarii obiectelor de valoare.

Nu lasati ca cele mai pretioase valori sa fie deteriorate iremediabil

doigt faisant défiler une carte sur tablette

AGS Records Management este expert in manipularea si scanarea documentelor si obiectelor de arta si patrimoniu.

Avem toate resursele si experienta necesara pentru a gestiona documentele si obiectele de patrimoniu si a obtine cele mai bune rezultate.

Contactati-ne pentru consultanta de specialitate.

Imaginile digitale vor oferi documentelor sau obiectelor dumneavoastra de patrimoniu o noua viata astfel incat atat dumneavoastra cat si generatiile viitoare sa va puteti bucura de ele multi ani de acum inainte.

In zilele noastre, formatele electronice sunt mult mai usor de accesat de catre un numar mai mare de persoane si din diverse locatii geografice astfel incat le puteti distribui cu usurinta.

Vezi de asemenea: De ce ar trebui sa luati in considerare managementul documentelor acum
Vezi de asemenea: Digitizare

Contactaţi-ne

O serie de beneficii de care sa te bucuri

Scanarea, depozitarea si usurinta în utilizarea de documente
Document numérisé

Digitizare

Pregatirea (indepartarea prafului, deconditionare/reconditionare, captarea imaginilor, intocmirea inventarului) si depozitarea documentelor digitale necesita anumite abilitati. Alegerea scanerului si a accesoriilor care vor fi utilizate este determinata de caracteristicile fiecarui document.

Procedurile si echipamentele specifice sunt utilizate in functie de tipul si natura documentului

De asemenea, oferim consultanta despre metodele de depozitare si transfer adecvate datelor dumneavoastra- digitale.

Loupe passant sur un document

Optimizarea

Procesam si optimizam imaginile pentru a face informatiile mai usor accesibile prin intermediul cuvintelor cheie, imaginilor sau reperelor geografice.

Editam imaginile (retusare, optimizare imagine, OCR sau segmentarea imaginilor/textului, integrarea metadatelor sau drepturilor de autor) pentru a imbunatati continutul.

Solutia noastra ofera un control automat sau semi-automat si va ofera posibilitatea de a realiza o serie de rapoarte prin care puteti verifica daca serviciul a fost prestat conform comenzii.

Solutii pentru distributia documentelor

Distribuie documentele de patrimoniu prin intermediul bibliotecii noastre virtuale, care ofera un acces mai larg la informatii.

Imbunatateste-ti documentele digitale cu solutii de distributie (baze de date interactive, interoperabilitate, motor de cautare) cu gazduire inclusa.

Curseur de souris passant sur un document numérique

Accesarea

Digitizarea mostenirilor culturale inseamna ca publicul poate avea acces acum la documente istorice.

Am dezvoltat propriile noastre solutii interne, care sunt disponibile fie on-line, fie in modul intranet, cu acces securizat.

Va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie pentru colectiile dumneavoastra de patrimoniu, oferind diverse forme de digitizare si biblioteca virtuala.

Cu Limb Gallery, biblioteca noastra virtuala, publicul dumneavoastra va putea observa, in detaliu, colectiile de patrimoniu printr-un simplu ecran, pe computer sau tableta.

Contact