Centro Empresarial Sintra Estoril I, Avenida Pedro Alvares Cabral Nº177, arm. Q, 2710-297 Sintra

AGS Records Management Portugal

Centro Empresarial Sintra Estoril I, Avenida Pedro Alvares Cabral Nº177, arm. Q, 2710-297 Sintra

RECORDS MANAGEMENT Lisbon

La AGS Records Management Portugal avem grija de documentele dumneavoastra pe intreaga durata de viata a acestora. Avem peste 30 de ani de experienta in managementul documentelor la nivel mondial si oferim servicii profesionale ce garanteaza pastrarea documentelor companiei dumneavoastra in conditii de maxima siguranta.

AGS Records Management Portugal is part of the AGS Group, a leader in Records Management in Europe.

We’re trusted by companies in Portugal and around the world to take care of their most confidential documents throughout its life cycle – from the physical and electronic archiving, to its destruction.

We’re trusted by companies in Portugal and around the world to take care of their most confidential documents throughout its life cycle – from the physical document storage and electronic file storage, to its destruction.

By choosing AGS Records Management Portugal you choose a worldwide leader in records management.

Managementul documentelor și servicii de arhivare

AGS Records Management va ofera o gama larga de servicii personalizate pentru a putea raspunde tuturor nevoilor dvs

In calitate de expert in Solutii de Management al documentelor, AGS Records Management va poate sprijinii in toate etapele proiectului dvs. de arhivare: din etapa de analiza, pana la depozitarea lor fizica sau electronica. De asemenea, pentru clientii nostri oferim si solutii de digitalizare pentru documentele istorice sau de patrimoniu, arhivare documente și depozitare arhivă.

Reteaua Noastra Globala

AGS Records Management ofera servicii de arhivare de inalta calitate si personalizate, oriunde in lume.
AGS Branch Map

De la infiintarea sa din 1987, compania AGS Records Management s-a extins an de an si este prezenta acum in intreaga lume.

Cu 147 de locatii, in 100 de tari din Europe, Asia si Africa, Grupul AGS are una dintre cele mai mari retele din industrie.

Găsește-ți sucursala
Contact